Jäsenhakemus

Kokkolan Golf on Suomen neljänneksi vanhin golfseura. Seura on perustettu vuonna 1957. Nykyinen Isojärven golfkenttä perustettiin vuonna 1974 ja laajeni 18 reikäiseksi 1990-luvulle tultaessa.

Ole hyvä, täytä hakemus ja liity Kokkolan Golfin mukavaan joukkoon. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman nopeasti.

Lisätieto -kohtaan voit merkitä millä pelioikeudella pelaat tai minkä tarjouspaketin lunastat, tai oletko esimerkiksi opiskelija. Voimassa olevat pelioikeudet löytyvät kotisivuiltamme www.kokkolangolf.fi.

Tervetuloa jäseneksi Kokkolan Golfiin 😊!.

Sukunimi *:
Etunimi *:
Syntymäaika (p.k.vvvv) *:
Sukupuoli *:
Katuosoite *:
Postinumero *:
Postitoimipaikka *:
Puhelin:
Matkapuhelin:
Sähköposti:
Nykyinen kotiseura:
Jäsennumero nykyisessä kotiseurassa:
Tasoitus:
Green Card suoritettu:
Green Cardin myöntäjä *:
Green Cardin suorituspaikka *:
Lisätietoja:

Liittymällä Kokkolan Golf ry:n jäseneksi hyväksyn seuraavat jäsenehdot:

Kokkolan Golf ry:n jäsenyyteen sisältyy golflehti sekä Nexgolf-ajanvaraustunnukset. Kokkolan Golf ry:n jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet kuuluvat Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenten vakuutusturvan piirin.

Yhdistyksen vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruudesta vuosittain. Olen tutustunut ajantasaiseen hinnastoon. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti.

Liittymällä jäseneksi suostun siihen, että nimeni ja tasoitustietoni saa julkaista seuran HCP listassa ja kotisivuilla. Lisäksi suostun, että lomakkeen tiedot tallennetaan sähköiseen jäsenrekisterijärjestelmään sekä Suomen Golfliiton keskusrekisteriin, josta jäsennumero, sukunimi, etunimi, syntymäpäivä, tasoitus, seura ja jäsenyyden aktiivisuustieto ovat kaikkien golfseurojen käytettävissä. Tämä on myös edellytys sähköisen jäsenkortin saamiselle.

Liittymällä jäseneksi annan suostumuksen myös, siihen, että kilpailutulokset tullaan julkaisemaan internetissä.


 Ymmärrän ja hyväksyn